30 mar 2017 12 : 40pm
olwebdesign
SELF-SERVICE BANKING
olwebdesign
ICT SOLUTIONS & SERVICES
olwebdesign
DOCUMENT MENAGEMENT SYSTEM

Energoprojekt Energodata a.d.

 IT Kompanija

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju kompanije Energoprojekt Energodata a.d.

 

Zahvaljujemo se na Vašem interesovanju za onim što čini i predstavlja našu kompaniju.  U nekoliko uvodnih reči, s ponosom ćemo istaći da pripadamo i institucijalno poslujemo u sastavu Energoprojekta koji se duži niz godina nalazi na listi najvećih svetskih projektantskih i izvođačkih firmi u domenu građevinarstva i energetike.

 
Uostalom, slika će reći više od bilo koje reči…
 

EP Svet

 prisutnost Energoprojekta po svetu
 
Tokom višedecenijskog delovanja i usavršavanja širom sveta, prateći delatnosti Energoprojekta u svetu, Energodata se orijentisala i specijalizovala za razvoj i primenu informacionog inženjeringa za složene poslovne sisteme. Kao jedan od lidera iz te oblasti, Energodata u oblasti ICT-a razvija i isporučuje sistemska rešenja raznim velikim sistemima, finansijskim institucijama i javnim upravama.
 
Kontinuitet od 50 godina postojanja i uspešnog delovanja, zavidni finansijski rezultati, prepoznatljivo ime u srpskom IT svetu, bogata partnerstva, najznačajnije reference i obrazovan mlad tim vođen iskusnim stručnjacima Energodatu danas svrstavaju u red najuglednijih ICT kompanija u regionu.
 
Opširnije informacije i sve ono što Vas konkretno zanima o našim aktivnostima i mogućnostima, možete brzo i lako saznati na ostalim stranicama našeg portala. Ukoliko to iz nekog razloga ne uspete, budite slobodni da nas kontaktirate i rado ćemo u najkraćem roku odgovoriti na sva vaša pitanja.
 

 

 

 

Budite sa nama. Vaša Energoprojekt Energodata!    

 

 

 

   

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!