30 mar 2017 12 : 38pm

Profil-2

Profil kompanije

 

 

Energodata - deo istorije, ali i siguran pokretač budućnosti

 

Energoprojekt Energodata je osnovana davne 1966. godine u okviru Energoprojekt grupacije, kao preduzeće za razvoj i primenu informacionih tehnologija. Danas posluje kao zavisno preduzeće, deo i članica poslovnog sistema Energoprojekt. Energodata se iz tog ranijeg perioda pamti i prepoznaje kao regionalni začetnik IT razvoja, implementacije i primene raznih poslovnih softversko-hardverskih rešenja baziranih na sopstvenim tehnologijama i resursima. Dakle, IT je bila i ostala naša ključna reč!

 

Danas, kao jedan od lidera iz oblasti informacionog inženjeringa za složene poslovne sisteme, Energodata razvija i isporučuje sistemska rešenja velikim sistemima, finansijskim institucijama i javnim upravama. Naročito interesovanje za našim uslugama i rešenjima vlada u oblasti uslužnih i finansijskih sistema - poštama i bankama gde osim usluga razvoja, implementacije i integracije zahtevnih informacionih rešenja pružamo i kompletan inženjering vezan za bankomate (usluge nabavke, prodaje, rentiranja, održavanja i njihovog servisiranja na teritoriji Srbije i Crne Gore).

 

Naši stručni timovi, institucionalni okvir Energoprojekta, veliki broj značajnih referenci i dugogodišnja saradnja sa najznačajnijim strateškim partnerima iz celog sveta, Energodatu svrstavaju u pouzdanog i kvalitetnog partnera koji je spreman da odgovori na sve IT zahteve poslovnih subjekata.

 

Sposobnost Energodate da kontiunirano stiče nova znanja i brzo ih prevodi u akciju predstavlja glavnu poslovnu prednost našeg biznisa. Vođeni isključivo politikom kvaliteta, znajući šta znamo, šta možemo i kome pripadamo, hrabro nastavljamo sa ostvarenjem primarnog cilja naše kompanije – znatno ojačavanje IT pozicija na domaćem tržištu i orijentacija ka inostranim poslovnim partnerima i klijentima.

 

Sve u svemu – mi smo neko na koga možete uvek da se oslonite.

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!