30 mar 2017 12 : 37pm

Nema slika

CA APPLICATION PERFORMANCE MANAGEMENT

 
Upravljanje performansama aplikacije
 
Upravljanje performansama aplikacije omogućuje da nadgledate, analizirate i izveštavate o transakcijama u vašem IT okruženju, bilo da je fizičko, virtualno ili klaud, tako da možete brzo identifikovati i rešiti probleme, pre nego što počnu da ugrožavaju vaše kritične usluge. Inovativne mogućnosti upravljanja učinkom takođe omogućavaju da se odredi prioritet u rešavanju problema u odnosu na uticaj na poslovanje.
 
Sa CA proizvodima ove klase, imate veću kontrolu nad vašim internim i eksternim poslovnim uslugama, što omogućuje smanjenje vremena zastoja, povećanje zadovoljstva krajnjeg korisnika i povećanje poslovne dobiti.

 

ISTAKNUTI PROIZVODI

CA APPLICATION PERFORMANCE MANAGEMENT

CA Application Performance Management (APM)*
 
CA Technologies rešenje u klasi APM rešenja spada u vodeće jer omogućuje pouzdanu realizaciju poslovnih usluga širom fizičkog, virtualnog, klaud i mejnfrejm okruženja i prevazilaženje očekivanja krajnjeg korisnika. CA APM obuhvata podatke o performansama transkacije iz izvora problema – aplikacije, krajnjeg korisnika i infrastrukture – i koristi integrisano iskustvo krajnjeg korisnika da pomogne u određivanju prioriteta u rešavanju problema i u upravljanju SLA.
 
Kao deo CA Service Assurancerešenja, CA APM je integrisan sa Infrastructure Management (upravljanje infrastrukturom) Service Operations Management (upravljanje realizacijom usluge) kako bi obezbedio celokupno rešenje koje omogućava vrhunske performanse poslovnih usluga. Mi možemo da obezbedimo učinak koji vaše poslovanje zahteva.
*Ranije poznat kao CA Wily Introscope i Customer Experience Manager

 

CA APPLICATION DELIVERY ANALYSIS

Prati vreme odziva aplikacije i pruža konzistentni i zajednički set metrika kvaliteta usluga za interne korisnike i eksterne pružaoce usluga radi upravljanja iskustvima krajnjih korisnika, čak i ako ne postoje formalni SLA.

 

Srodni proizvodi
 

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!