30 mar 2017 12 : 41pm

Nema slika

Bezbednost identiteta


Korisnici sa velikim privilegijama ili pravima mogu izazvati havariju u poslovanju sa aspekta bezbednosti, usaglašenosti i odgovornosti. CA Technologies rešenja za bezbednost identiteta pružaju mogućnost rukovođenja identitetima korisnika i upravljanje čemu korisnici mogu da pristupe na osnovu njihove uloge i načina korišćenja podataka.
 
CA Technologies sigurnosna rešenja za upravljanje identitetom mogu da determinišu aktivnost korisnika i izveštaje o usklađenosti za privilegovane i neprivilegovane korisnike. Dizajnirano je da Vam omoguće poboljšanje efikasnosti poslovanja, bezbednosti i usaglašenosti sa propisima i politikama, automatizacijom kontrola vezanih za identitet i to za fizička, virtuelna, i cloud okruženja. Sve ovo čini IT mnogo fleksibilnijim, a time i vaše poslovanje agilnijim.
 
CA Technologies rešenja omogućavaju lako prilagođavanje promenljivim poslovnim procedurama i automatizaciju procesa kao što su poštovanje prava, sertifikacija ili identifikacija napuštenih naloga.

 

ISTAKNUTI PROIZVODI

CA USER ACTIVITY REPORTING MODULE

Redukuje trošak dokazivanja usaglašenosti sa propisima i politikama tako što poboljšava efikasnost u ispunjavanju formulara za oditing u vezi aktivnosti korisnika i sistema. Automatizuje upravljanje, skupljanje, normalizaciju i arhiviranje logova širom IT okruženja. Unapređuje izveštaj o usaglašenosti IT aktivnosti sa propisima i politikama i proces istraživanja u slučajevima kršenja propisa i politika. Sa svojim rešenjem za upravljanje logovima, koje se brzo može instalirati, omogućuje dobijanje vrednih rezultata u kratkom vremenu.

pdf icon

CA IDENTITY MANAGER

Automatizuje definisanje prava korisnika i pristup aplikaciji zasnovan na odnosu korisnika i njegove uloge u organizaciji – bilo da su zaposleni, ugovoreni izvođači radova, klijenti ili poslovni partneri.
 
Unapređuje operativnu efikasnost i smanjuje rizik bezbednosti bržim uključivanjem novih korisnika, smanjuje opterećenje help desk servisa i osigurava da ljudi ne mogu pristupiti sistemima za koja nemaju ovlašćenja pristupa. CA Identity Manager omogućuje bolje upravljanje dodeljivanjem prava korisnika.
pdf icon

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!