30 mar 2017 12 : 42pm

Upravljanje projektima i portfoliom za IT

 

 
Rešenja iz CA Technologies za upravljanje projektima i portfoliom vas osposobljavaju da brzo uvodite inovacije, da sa sigurnošću transformišete vaš portfolio i optimizujete resurse i investicije da biste upravljali poslovnim zahtevima. Sa najkompletnijim i proverenim rešenjem za upravljanje projektima i portfoliom koje danas postoji u industriji, vaš tim može da bude mnogo produktivniji, a mendžment će imati transparentnost i preglednost celog portfolija i moći će lako da donosi odluke.
 
Pored toga, naše vodeće PPM rešenje, CA Clarity PPM, je dostupan na zahtev i podržan je od strane naše infrastrukture kao industrijski lider softvera-kao-servis. Dodatnu vrednost predstavlja i mogućnost obrazovanja i usluge podrške.
 

Sa ovom sveobuhvatnom linijom rešenja za upravljanje portfoliom i projektima, možete pouzdano da ispunite očekivanja vaših kupaca, optimizujete IT investicije, i poboljšante isporuku projekta. Možemo vam pomoći da donosite pametne IT portfolio odluke i da ostvarite PPM uspeh.

 

ISTAKNUTI PROIZVODI

CA CLARITY™ PROJECT AND PORTFOLIO MANAGEMENT

CA Clarity PPM pruža automatsko softversko rešenje koje omogućava organizacijama da unaprede donošenje investicionih odluka, unaprede produktivnost i efikasnost i brzo se prilagode dinamičnim poslovnim uslovima. CA Clarity PPM nudi mogućnost upravljanja projektom i portfoliom kako bi se ujedinile i pojednostavile PPM informacije i procesi u jedan sistem evidencije i  dostupan je na premisi, hostovan ili kao Software-as-a-Service. CA Clariry omogućuje:
 
  • Upravljanje portfoliom – usaglašava strateške investicije sa korporativnim ciljevima
  • Upravljanje projektom – puna funkcionalnost i metodologije najbolje prakse
  • Upravljanje resursima – upravlja kapacitetom reusrsa i balansira ih u odnosu na poslovne zahteve
  • Upravljanje zahtevima – holistički pogled na sve zahteve kako bi se uspostavio balans
  • Upravljanje finansijskim projektom -  obuhvata sve troškove i obračun za sve projektne transakcije
  • Izveštavanje – lak pristup i kolaboracija između svih projektnih podataka
  • Obuka krajnjih korisnika – brz i fleksibilan metod za razvijanje sprecifične obuke
 

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!