30 mar 2017 12 : 41pm

Nema slika

Upravljanje Infrastrukturom

 
Prekidi rada IT sistema uzrokuju poslovna kašnjenja koja mogu biti štetna za produktivnost i kvalitet IT usluga. CA Technologies rešenja za upravljanje infrastrukturom su dizajnirana da pomognu u efikasnijem upravljanju performansama i dostupnošću infrastrukture za pružanja usluga – bez obzira da li je ona fizička, virtuelna  ili klaud.
 
Upravljački softver za nadgledanje mreža govora/podataka, servera i performanse aplikacija  omogućuje brzo uočavanje incidenata koji utiču na usluge širom infratsrukture, od jednog do drugog kraja. Sa većim pregledom i centralizovanom kontrolom infrastrukture i strukture saobraćaja, moguće je  analizirati tokove prometa, sprečiti probleme na mreži i serveru i bolje predvideti buduće potrebe za kapacitetom.

Sveobuhvatno rešenje, kao što je CA Technologies upravljanje infrastrukturom, omogućuje unapređenje efikasnosti, smanjenje operativnih troškova i dostavljanje pouzdane, visoko-kvalitetne IT usluge koje pomažu da se zadovolje očekivanja klijenata i poslovni ciljevi.

 

ISTAKNUTI PROIZVODI

CA SPECTRUM® INFRASTRUCTURE MANAGER

 
Infrastructure Manager
 
Da bi omogućio više dostupnih IT servisa i veću pouzdanost pružanja IT usluga, CA Technologies softver za analizu uzroka problema kombinuje automatsko otkrivanje komponenti infrastrukture, modeliranje sredstava, korelaciju događaja i upravljanje konfiguracijom. Sa više od 19,000 merenja za analizu uzroka i mogućnostima za preduzimanje akcija, CA Technologies softver omogućuje brzo rešenje problema do koga se dolazi u roku od nekoliko sati umesto za nedelju ili mesec dana.
 
CA Technologies softver za analizu uzroka brzo identifikuje uzroke i greške. Pruža efikasniji način za rukovođenje IT uslugama: pojednostavljuje upravljanje infrastrukturom i omogućuje veću dostupnost IT usluga uz niže troškove.
 
 
 

CA INFRASTRUCTURE MANAGEMENT

 
Današnje poslovanje zahteva IT usluge visokih performansi i rentabilne odluke koje omogućuju optimizovanja i unapređenja isporuka aplikacije. CA Infrastructure Management pruža odgovore na ove izazove kroz otkrivanje i izolaciju grešaka, analizu uzroka, a zatim kroz upravljanje konfiguracijom i izmenama, upravljanje performansama, analizom saobraćaja, analizom trendova i prediktivnim planiranjem kapaciteta za vašu kompletnu infrastrukturu.
 
 
 

CA EHEALTH® PERFORMANCE MANAGER

 
CA eHealth Performance Manager pomaže u poboljšanju kvaliteta IT usluga, povećanju IT efikasnosti i smanjenju troškova. Proaktivno upravlja performansama IT infrastrukture kompanije – mreže za prenos govora i podataka, fizičkih i virtualnih servera i baza podataka.
 
 
 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!