30 mar 2017 12 : 41pm

1.BUSINESS-APPLICATIONS--OUTSOURCING

Poslovne aplikacije

 

Razvoj poslovnih aplikacija je jedna od primarnih usluga u sklopu našeg celokupnog portfolia.
Naši obrazovani i iskusni stručnjaci se nalaze pred stalnim izazovom da dizajniraju i razviju softver koji zadovoljava i premašuje sva korisnička očekivanja. I oni uspevaju u tome - naš prioritet u razvoju softvera je visok kvalitet, poštovanje roka, ekonomičnost investicije i zadovoljstvo korisnika.

 

Naš profesionalni zadatak je da potrebe korisnika pretočimo u realno, funkcionalno i isplativo tehničko rešenje bazirano na najnovijim razvojnim tehnologijama. To rešenje mora zadovoljiti ne samo postojeće i kratkoročne već i buduće, dugoročne potrebe klijenata. Pri izradi tih rešenja naši stručnjaci koriste najsavremenije metode i alate za izradu poslovnih procesa. Kroz usluge modelovanja, razvoja, integracije, prezentacije i uspostavljanja celokupnog rešenja za integraciju aplikacija, prati se celokupan
životni ciklus razvoja integracionog rešenja, koristeći pri tome savremene razvojne tehnologije za to predviđene.

 

U ponudi imamo brojna softverska rešenja i proizvode koji su spremni za brzu i efikasnu implementaciju. Pored toga što razvijamo naša rešenja, mi to radimo i za druge kroz sve popularniji “outsourcing”. Naše angažovanje u tom domenu je stalni podsetnik za zadovoljstvo naših poslovnih partnera i klijenata jer Energodata poseduje sve organizacione i tehnološke preduslove za uspešnu uslužnu realizaciju i malih i velikih IT razvojnih projekata.

 

 

IS Pošta

 

Naplata+

 

Porez+

 

Servis+

 

Službeni put+

 

ISEP - Informacioni sistem za evidenciju projekata

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!