30 mar 2017 12 : 41pm

5.Graphic-and-multimedia

Grafika i multimediji

 

U okviru Energodate posluje i savremeno opremljen sektor za grafičke i multimedijalne usluge. Ovo je takođe jedna od naših delatnosti koja je se iz internih okvira Energoprojekta uspešno proširila na eksterno tržište.

 

Taj sektor danas pruža zaista retku i značajnu pogodnost, a to je da sve usluge i odgovore na vaše zahteve brzo i kvalitetno možete dobiti na samo jednom mestu, uštedivši tako dragoceno vreme, energiju i novac. Što bi se reklo - od ideje do realizacije bilo koje grafičke i multimedijalne usluge. Naročito smo opremljeni i specijalizovani za velike grafičke projekte i poslove koji se tiču digitalne štampe i dorade projektne dokumentacije, skeniranja i arhiviranja materijala.

 

Pored toga, nudimo specifična i visoko specijalizovana iskustva i opremu za realizaciju: grafičkog dizajna, pripreme za štampu, digitalne, ofset i tampon štampe. Tu su takođe apsolutno sve knjigovezačke usluge kao i usluge multimedijalne CD i DVD produkcije, vizuelna identifikacija i obeležavanje objekata, izrada reklamno poslovne galanterije, iznajmljivanje bilbord prostora,..

 

 

Multimedijalna produkcija

 

Grafički dizajn

 

Digitalna i ofset štampa

 

Obeležavanje objekata

 

Izdavanje bilborda

 

 

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!