30 mar 2017 12 : 43pm

6.-hardware

Prodaja i održavanje hardvera i sistemskog softvera

 

Bez savremenog i adekvatnog hardvera nijedno IT kompleksno rešenje ne može da bude uspešno i efikasno. Stoga, u našoj ponudi postoji još jedna delatnost s kojom Energodata zaokružuje celovitost svoje uspešne IT ponude – prodaja i održavanje hardvera.

 

Sve je krenulo u našoj kući, tj. u velikom Poslovnom sistemu Energoprojekt koji je svojom, zahtevnom IT infrastrukturom pravi izazov za snadbevanje i održavanje hardverai softvera. Vremenom je ta delatnost izašla i van okvira naše kompanije i ustalila se među osnovnim kojima se Energodata uspešno bavi na eksternom tržištu. 

 

Enegodata u domenu ove usluge nudi kompletan hardverski inženjering, između ostalog, bavi se prodajom, sklapanjem i održavanjem, “no-name”, kao i brand desktop i laptop računara. Uz svaki računar nudimo licencirane Microsoft operativne sisteme, bilo kroz OEM ili OVS način licenciranja. Pored toga, vršimo projektovanje i izvođenje LAN mreže, kao i skeniranje računarskih mreža, baziranih na optici.

 

Naši vrsni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom definitivno imaju odgovore na sva pitanja vezana za pojam i tematiku hardvera.

 

U našoj ponudi možete pronaći proizvode renomiranih svetskih kompanija:

Cisco

Kyocera

HP

IBM

 

Pored namenskog hardvera bavimo se prodajom i održavanjem fiskalnih registar kasa.

 

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!