30 mar 2017 12 : 44pm

Članci

Energodata na PostInfo-u 2014

U Banja Luci je 5. i 6. juna u organiziciji Pošte Republike Srpske održana konferencija Postinfo 2014, posvećena poštanskim uslugama u Bosni i Hercegovini i regionu koja za cilj ima prezentaciju poštanske delatnosti i značaj informacionih tehnologija za funkcionisanje poštanskih sistema.

Pored javnih poštanskih operatera iz regiona i predstavnika regulatornih agencija za poštanski saobraćaj, učešće na konferenciji su imale i kompanije koje se bave razvojem poštanskih informacionih sistema, među kojima je zapaženo mesto imala i Energodata.

Prezentacija Energodate sa temom „Savremeni tehnološko-informacioni sistemi u funkciji tržišnog poslovanja poštanskih uprava” koju je održao Marko Elazar, dipl. inž. el., je bila izuzetno posećena i pohvaljena, a o nekim temama spomentuim u prezentaciji se diskutovalo u toku neformalnog dela konferencije.

Treba napomenuti da je ovo prva konferncija u organizaciji Pošte Republike Srpske i da je organizator svim učesnicima ukazao maksimalno gostoprimstvo,  što je za rezultat imalo odličnu radnu atmosferu kao i jako lepa druženja u slobodno vreme.

 

 

Postinfo 2014

 

Energodata-IT

Najnovije vesti

ENERGOPROJEKT Energodata - 50 godina uspeha!